Valokuvaus on minulle paljon enemmän kuin kameran laukaisimen painamista hyvinä hetkinä. Se on erityinen mahdollisuus luoda merkityksellisiä muistoja tarinoidenne varrelta, nähdä uusia asioita ja ennen kaikkea mahdollisuus tutustua teihin.  Uskon, ja tiedän, että juuri teidän ainutlaatuisen tarinanne tallentaminen on kultaakin arvokkaampaa. Tämän vuoksi valokuvaamisen buukkauksessa kyse ei ole vain investoinnista tiettyyn hetkeen, vaan se on myös varmistamista, että arvokkaat muistosi pysyvät ja ennen kaikkea jäävät talteen.
Kuvauspakettini sisältävät ihanan kuvaushetken ulkona miljöössä tai teidän rakkaassa kodissanne, laajan luonnosgallerian sekä kuvien viimeistelyn - ennen kaikkea hetken, jolloin te saatte luvan hengähtää, nauttia lähimmäisistänne ja yhdessäolosta.
Kuvauksen jälkeen toimitan teille koevedosgallerian, josta pääsette valitsemaan juuri teille mieluisen määrän kuvia. Koevedosgallerian kuvat ovat suurimmalta osalta editoimattomia, mutta galleriasta löytyy niin mustavalkoisia kuin värillisiäkin kuvia. Valintojenne jälkeen teen kuviinne jälkikäsittelyn.  Mikäli teillä on toiveita luonnoksien muokkaukseen (kuvasuhde tai värit), toiveet esitetään minulle luonnosgallerian yhteydessä. 
Kuvausmaksu maksetaan kokonaisuudessaan kuvavalintojen jälkeen.
Kaikki hinnat sisältävät arvolisäveron 24%.
Muistathan, että kuvausaikaa varatessasi on oltava ajoissa liikkeellä.   Vapaat ajat menevät usein 1-2 kuukauden päähän, ellei minulla ole tarjota peruutusaikoja.
KESÄN 2022 HÄÄKUVAUSAJAT (14.5-3.9.2022) OVAT KAIKKI TÄYNNÄ.
Lapset ja perheet 
Kuinka monta kertaa olet halunnut pysäyttää ihanan hetken lapsesi kasvusta ikuiseksi muistoksi? Kuinka monesti olet harmitellut kun sinusta tai puolisostasi ei löydy kuvamuistoja lapsuudestanne? Kuinka ihanaa on selata valokuvia, jotka tuovat muiston mieleen kuin eilisen?
Lapsesi kasvunhetket sekä yhteiset hetket perheen kanssa ovat juuri niitä hetkiä,  jotka juoksevat pois aivan liian nopeaa. Nämä ovat hetkiä, jotka ymmärrämme vasta kun ne ovat konkreettisina muistoina, tauluina seinällä tai albumina pöydällä. Mikä siis sen parempaa kuin tallettaa nämä ohikiitävät lapsuusvuodet upeiksi muistoiksi! 
Lapsi-, sisarus-  ja perhekuvaus miljöössä tai kotonasi voidaan toteuttaa kaikkina vuodenaikoina. Suunnittelen kanssanne  juuri teidän perheellenne sopivan kuvausmiljöön ja kuvauksen, annan vinkkejä asuvalintoihin ja kuvaushetkellä ohjaan teitä jokaisessa vaiheessa. 
50,00 € / kuvaustunti 
6,00 € / digitaalinen kuva
Kilometrikorvaus Ylivieskan ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 0.43¤ / km
Häät
...ovat kenties yksi elämämme tärkeimmistä päivistä. Se on päivä, joka jättää jälkeensä ainutlaatuisia ja unohtumattomia muistoja sekä kokemuksia. 
Oli sitten kyseessä tunnin mittainen potrettituokio tai koko päivän kestävä dokumentaarinen kuvaus, on tämän tärkeän päivänne hetkien ikuistaminen minulle suuri kunnia. 
 Dokumentoin päivänne tapahtumat muistiin juuri sellaisina kuin ne ovat, aamun jännityksestä onnenkyyneleihin, vitsikkäisiin puheisiin  ja mukaansa tempaaviin flash mob -tansseihin.
Kuvauksen hintaan kuuluu yksi kuvauspalaveri muutamaa  kuukautta ennen h-hetkeä. Palaveri voidaan toteuttaa joko puhelimitse, tai kasvotusten täällä Ylivieskassa. Palaverissa on tarkoituksena käydä läpi hääpäivää, suunnitella aikataulu ja kuvauspaikat potrettikuvaukselle.  Minulle on myös hyvin tärkeää, että kahvikupposen ääressä pääsemme samalla tutustumaan toisiimme. Haluan, että potrettikuvien kuvaustilanne on teille rentouttava kahdenkeskinen hetki hääpäivän lomassa, jolloin pääsette nauttimaan toistenne seurasta ja fiilistelemään upeaa päiväänne. 
KESÄN 2022 HÄÄKUVAUSAJAT (14.5-3.9.2022) OVAT KAIKKI TÄYNNÄ. Nyt buukataan kesää 2023! 
Potrettikuvaus
50,00 € / kuvaustunti 
6,00 € / digitaalinen kuva

Dokumentaarinen kuvaus, sisältää potrettikuvat  
50,00 € / kuvaustunti 
4,00 € / digitaalinen kuva
Kilometrikorvaus Ylivieskan ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 0.43¤ / km
Odotus
Hei sinä, upea tuleva äiti.  Mitä lämpimimmät onnitteluni pienestä ihmeestä, joka pian saapuu mullistamaan maailmasi! ❤
Haluan tarjota sinulle kauniin muiston tästä uskomattoman kutkuttavasta, mutta samalla myös hyvin lyhyestä ajanjaksosta elämässäsi. 
Odotuskuvaus toteutetaan mahdollisuuksien mukaan raskausviikoilla 32-36, jolloin vatsasi on  kauniin pyöreä.
Suunnittelemme kuvauksen yhdessä aina etukäteen, jotta sinun on mahdollisimman mukavaa ja stressitöntä saapua kuvauspaikalle. Kuvaus toteutetaan kotonasi tai ulkona kauniissa miljöössä.
Vaikka raskausajankuvauksen pääosassa olet sinä, upea odottava äiti, kuvaisin mielelläni masukuvia myös tulevan isän tai isosisaruksien kanssa. 
50,00 € / kuvaustunti 
6,00 € / digitaalinen kuva
Kilometrikorvaus Ylivieskan ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 0.43¤ / km
Odotusajan kuvauksissa käyneille ihastuttaville tuoreille vanhemmille on minun ilo tarjota varaamastanne vastasyntyneen kuvauksesta -10%.
Vastasyntynyt
Vanhemmat, edessänne on koko maailmaanne mullistavat päivät. Onko mitään kauniimpaa kuin rakastavat tuoreet vanhemmat ja heidän turvallisilla käsivarsillaan tuhiseva pieni nyytti tai tuoreen isosisaruksen ihastunut katse ja hellä suloinen kosketus? 
Vastasyntyneen kuvauksessa on tarkoituksena saada teidät muistamaan kuinka kaunis tuo ohikiitävä aika lapsesi syntymän jälkeen olikaan.  
Kuvaushetki toteutetaan teidän kotonanne vauvan ollessa 1-14 päivän ikäinen.  Kuvaukseen minun on mahdollista ottaa mukaan lapsikuvaukselle tarkoitettu taustakartonki, jolloin saadaan luotua taustasta hillitty ja seesteinen. 
Tyylini kuvata vastasyntyneitä on minimalistinen, lämmin ja ajaton. Vastasyntyneen kuvauksessa suosin vaaleita ja neutraaleja värejä jotka sopivat mielestäni vastasyntyneen kuulaan ihon kanssa parhaiten. 
Kuvaus etenee täysin vauvan ehdoilla, joten siihen on hyvä varata riittävästi aikaa - yleensä noin 2-4 tuntia. 
Vastasyntyneen kuvaukseen on suositeltavaa varata aika jo hyvissä ajoin ennen laskettua aikaa. Näin voin varmistaa teille kuvauksen kahden viikon sisällä vauvan syntymästä. Lopullinen kuvauspäivä lyödään lukkoon vauvan synnyttyä. 
50,00 € / kuvaustunti 
6,00 € / digitaalinen kuva
Kilometrikorvaus Ylivieskan ulkopuolella tapahtuviin kuvauksiin 0.43¤ / km
Odotusajan kuvauksissa käyneille ihastuttaville tuoreille vanhemmille on minun ilo tarjota varaamastanne vastasyntyneen kuvauksesta -10%.
Minulle on tärkeää luoda sinulle näistä hetkistä muistoja,
 jotka pysyvät rinnallasi koko lopun elämäsi.
Back to Top