Olen Iida. Herkästi innostuva ja spontaani, mutta luonteeltani kuitenkin hyvin rauhallinen persoona.  Asun kihlattuni kanssa synnyinkaupungissani Ylivieskassa, kauniiden laakeiden peltojen ympäröimänä. Valokuvaan pääosin Pohjois-Pohjanmaan alueella, ja täällä jos jossain on luovan alan ihmisen ihanaa olla! 
Kameran takana seisominen kulkeutuu suvussani jo kolmatta polvea pitkin. Vaarini toimittajan- ja TV-kuvaajan hommat sekä isäni Videopalvelu -yritys poiki siihen, että tällä hetkellä minä työskentelen paikallisessa yrityksessä valokuvaajana ja seuraan intohimoani sivutoimisena yrittäjänä upeiden vihkiparien ja perheiden parissa.
Häiden käsinkosketeltava - jännittyneen onnellinen tunnelma,  vastasyntyneen ruttuiset pienet sormet ja silkkisen pehmeä iho, äidin ja isän suunnatonta rakkautta unohtamatta, ovat jotain mitä jokaisen pitäisi saada joskus kokea.  Minulla on kunnia kulkea vierellänne näissä unohtumattomissa hetkissä. 
Kamera on kulkenut mukanani jo toiselta koululuokalta asti, mutta itseasiassa vasta muutama vuosi sitten aloin haaveilemaan kokopäiväisestä valokuvaajan urasta - ja täällä sitä nyt ollaan! 
Suuri haaveeni olisi seurata vanhempieni jalanjälkiä ja ryhtyä jokin päivä kokopäiväiseksi yrittäjäksi. Valokuvaajan tutkinnon lisäksi olisi tavoitteeni saada ammattitutkintopaperit kouraan tradenomi-koulutuksesta tässä muutaman vuoden sisällä, ja uskonkin sen edesauttavan haaveitani oman yrityksen perustamisen saralla. Töiden ohella opiskelut ovatkin jo hyvässä vauhdissa! 
Olen pienestä pitäen ollut se, joka ennemmin tekee asiat kuin jättää ne tekemättä, ja koenkin, että tämä piirre on ollut edesauttamassa uraani valokuvaajana valtavan paljon.
Valokuvauksen lisäksi vietän paljon aikaa rakkaitteni kanssa, maalaan ja piirrän sekä nautin luonnossa liikkumisesta. Iltalenkit siskoni ja hänen koiransa kanssa upeassa ilta-auringon valossa ovat parhautta! 
Haluan olla mukananne luomassa ikuisia muistoja, tallentaa ne pienet ja hauraat hetket upeiksi otoksiksi kotinne seinälle. Me yhdessä, luomme ne, ikuiset muistot. 
       
Back to Top